Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До кінця року буде проведено інвентаризацію об’єктів нерухомості, які перебувають у територіальній власності міста

До кінця року управління комунальної власності планує провести інвентаризацію об’єктів нерухомості, які перебувають у територіальній власності міста, – про це розповів під час прес-конференції начальник управління комунальної власності Роман Ковальчук.
„Це ґрунтовна робота, проте у нас вже є підготовлений план інвентаризації, я думаю, що до кінця року ми зробимо цю роботу. Окрім того, на цей рік зроблено акцент не на приватизацію майна, а на отримання коштів від його оренди. Управління підготувало проект Програми приватизації майна комунальної власності міста Львова на 2007-2008 роки”, яка подаватиметься на затвердження ЛМР. У програмі закладено основні принципи та підходи щодо приватизації майна громади. Зокрема, приватизації підлягають об’єкти, подальше перебування яких у комунальній власності є економічно недоцільним та потребує додаткових витрат бюджетних коштів на їх утримання, а приватизація інвестиційно привабливих об’єктів буде здійснюватись на конкурентних засадах”, – при цьому Роман Ковальчук зазначив, що будуть викуплятися приміщення, проте за умови чіткого дотримання умов договору оренди, тобто використання його за призначенням.
Цього року в бюджеті розвитку заплановано 35 млн грн від приватизації отримати, тоді як минулого року було перераховано більше 82 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ