Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До кінця року на „Галичфармі” планують освоїти 20 мільйонів гривень інвестицій

До кінця цього року на ВАТ „Галичфарм” планують освоїти 20 мільйонів гривень інвестицій. Про це сказала в коментарі „Гал-іnfо” виконавчий директор ВАТ „Галичфарм” Ольга Семеренко.

За її словами, це будуть конкретні об’єкти на підприємстві, на які будуть спрямовані інвестиції. До 2009 року вся фармацевтична галузь має бути модернізована відповідно до міжнародних стандартів. Зокрема, інвестовані кошти будуть скеровані у розвиток виробництва ін’єкційних розчинів, фітохімічних препаратів та препаратів на основі рослинного походження. Також зазначені кошти будуть скеровуватися в допоміжні виробництва, оскільки неможливо розвивати основне виробництво, не розвиваючи допоміжні напрями, а це котельня, ліфтове господарство та ін.
Підприємство спеціалізується на виробництві лікарських засобів різноманітної фармакологічної дії у формі таблеток, ін’єкційних розчинів в ампулах, мазей, розчинів для зовнішнього та внутрішнього застосування, фітохімічних препаратів. Асортимент виробництва налічує понад 80 найменувань лікарських препаратів, з яких 15 - ексклюзивні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ