Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До кінця року у Львівській області планують відкрити п’ять шкіл

На Львівщині до кінця 2007 року планується завершення будівництва п’яти загальноосвітніх навчальних закладів, де зможуть навчатися тисяча учнів. Про це повідомляє прес-служба Міносвіти та науки України.
До першого вересня цьогоріч завершили будівництво та введено в експлуатацію 30 загальноосвітніх навчальних закладів на 8,3 тисяч учнівських місць по Україні.
До кінця року планується введення в експлуатацію ще 39 загальноосвітніх навчальних закладів на дев’ять тисяч учнівських місць. Найбільше у Чернівецькій області – сім шкіл на 1,5 тисячі учнівських місць, Львівській – п’ять шкіл на тисячу учнівських місць, Житомирській – п’ять шкіл на 760 учнівських місць, Дніпропетровській – чотири школи на 1,6 тисячі учнівських місць, Волинській – три школи на 380 учнівських місць та Закарпатській – три школи на 570 учнівських місць.
За оперативною інформацією Міністерства освіти і науки Автономної Республіки Крим, обласних управлінь освітиі науки, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, загалам до кінця 2007 року планувалося ввести в експлуатацію 75 нових будівель загальноосвітніх навчальних закладів на 18,7 тисяч учнівських місць.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ