Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До кінця року „Укрсиббанк” планує відкрити шість безбалансових відділень у Львові та області

До 1 січня 2007 року „Укрсиббанк” планує відкрити шість безбалансових відділень у Львові та області. Про це “Гал-info” повідомив провідний фахівець відділу розвитку „Укрсиббанку” Юрій Соболь.
Зокрема, з 15 листопада цього року буде відкрито одне безбалансове відділення банку у м. Кам’янка-Бузька і одне у м. Мостиська. Також з 1 грудня офіційно почне працювати відділення банку на вул. Вербицького, 6, а вже з 15 грудня 2006 року на вул. Науковій 64, вул. Тургенєва, 73 і  в м. Броди.
Акціонерний комерційний інноваційний банк „Укрсиббанк” — зареєстрований 18 червня 1990 року. Сьогодні АКІБ „Укрсиббанк” - четвертий найбільший банк країни, фінансовий супермаркет, що пропонує клієнтам сучасний банківський сервіс на рівні передових європейських стандартів. Банк забезпечує повний комплекс фінансових послуг для юридичних та фізичних осіб. З кожним роком „Укрсиббанк” розширює свою присутність у всіх секторах фінансового ринку. „Укрсиббанк” займає перше місце на перспективному ринку цінних паперів і визнаний кращим інвестиційним банком України. Банк є лідером в сегменті споживчого кредитування.
На сьогодні у Львові  і  області працює  філія „Укрсиббанку” і 45 безбалансових відділень.  Загалом станом на 04.09.2006 нараховує 952 філій та відділень
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ