Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До кінця року ВАТ „Львівський завод РЕМА” планує поповнити асортимент сімома новинками

До кінця року ВАТ „Львівський завод РЕМА” планує розпочати серійне виробництво відразу семи нових медичних приладів. Наразі всі вони проходять сертифікацію та знаходяться на погодженні у МОЗ України. Про це „Гал-info” розповів голова правління ВАТ „ЛЗ РЕМА” Володимир Старічек.
Зокрема, незабаром можуть розпочати серійне виробництво таких медприладів:
— Аналізатор напівавтоматичний біохімічний (АНБ-01). Прилад призначений для здійснення комплексних аналізів крові, зокрема, біохімії печінки, діагностика атеросклерозу та ІХС, моніторинг цукрового діабету, захворювання нирок, електролітичний склад рідин організму, захворювання підшлункової залози. Технічні характеристики: оптичний діапазон 330-800 нм, вбудовані фільтри (340, 405, 510, 545, 578, 630 нм), дотиковий рідкокристалічний дисплей, проточна кювета, зв’язок з ПК. Кількість препарату 300-3000 мкл. Вага 7 кг, габаритні розміри 500/340/138 мм. Орієнтовна вартість — 13-14 тис. грн. За допомогою цього приладу можна буде робити аналізи крові за час від 2 секунд до хвилини. Крім того у пам’яті апарату можуть зберігатися 1024 результатів аналізів. Також є можливість запрограмувати ще кілька типів аналізів самому користувачу.
— Електрокардіограф одно- та триканальний (ЕК1Е-08 та ЕК3Т-08). Призначений для графічної реєстрації електрокардіосигналу на термочутливій кардіограмній стрічці з відображенням на рідкокристалічному дисплеї. Живлення від мережі 220 В або від акумуляторної батареї, захист від імпульсу дефібриляції, синхронізація з ПК, можливість збереження кардіограми в енергонезалежній пам’яті, режим контроль для перевірки якості накладання електродів. Коштуватимуть прилади орієнтовно 3 та 5,5 тис. грн відповідно.
— Монітор реаніматологічний приліжковий (МРП-02). 10,5 дюймовий кольоровий TFT дисплей 800/600 пікселів. Функції ЕКГ (5 відведень), Sp02, НіАТ, ЧСС, t, ЧД, звя’зок з ПК або центральною станцією LAN, акумуляторне живлення, енергонезалежна пам’ять 72 год., друк на термочутливому папері. Гнучке встановлення порогових рівнів сигналізації вимірювальних параметрів. Орієнтовна вартість близько 16-17 тис. грн.
— Апарати для мікрохвильової терапії (ЛУЧ-4 та ЛУЧ-4М) — призначені для лікувального впливу на тканини тіла пацієнта електромагнітним полем сантиметрового діапазону хвиль частотою 2,45 ГГц, Використовується в стаціонарних медичних установах терапевтичного, неврологічного, хірургічного, акушерсько-гінекологічного профілю, а також у педіатрії і фізіотерапевтичних кабінетах. Орієнтовна вартість близько 4 і 4,5 тис. грн відповідно.
— Також зараз працюють над вдосконаленням дефібрилятора синхронізованого (ДКИ-Н-02). Планується, що новий прилад зроблять компактнішим і модернізують. Зокрема він визначатиме сам чи подавати імпульс в тому чи іншому випадку. Живлення 220 В,12 В, автономне, стабілізовані параметри імпульсу дефібриляції.
ВАТ „Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури” спеціалізується на випуску дефібриляторів серця, електрокардіографів, апаратів СМД-терапії, електроміостимуляторів тощо. Крім держави, власниками його акцій є фізичні особи — 11% та ряд юросіб — 27,68%.  2005 рік РЕМА закінчив з 2,134 млн грн балансового збитку (2004 р. — 1,073 млн грн збитку). За шість місяців 2006 року на підприємстві вироблено продукції на 575 тис грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ