Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

До Львівського сміттєзвалища – черга інвесторів

У Львівській міській раді розглядають кілька інвестиційних пропозицій від іноземних фірм щодо зведення сміттєпереробного заводу у Грибовичах, - про це на виїзному брифінгу повідомив начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець.

«Є інвестори, які готові вкладати гроші в сортувальний завод. Йдеться про такі інвестиційні програми, коли містові не доведеться взагалі вкладати в це кошти. Це німецькі фірми, дуже потужна канадська фірма та італійська фірма. Хто з них буде займатись Грибовицьким сміттєзвалищем, належить вирішити міські раді. Думаю, навесні депутати вже будуть розглядати якісь пропозицій щодо інвестиційних програм. На цей час у бюджеті закладені кошти тільки на оновлення рухомого складу ЛКП «Збиранка» та розв’язання соціально-побутових проблем сіл Малехів та Грибовичі. Це те, що відбувається кожного року», – прокоментував питання Юрій Голець.

Довідка.

«До кінця нашої каденції ми обов'язково побудуємо сміттєпереробний завод. Це однозначно, - про це 14 січня на Львівському державному телебаченні заявив секретар Львівської міської ради Василь Павлюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ