Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

До Львівської інфекційної лікарні госпіталізовано 53 осіб, на амбулаторному лікуванні – 9

Станом на 21 березня у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні з підозрою на COVID-19 звернулось 62 особи, з них п'ятеро дітей. Про це сьогодні, 21 березня, повідомили у спеціально створеному Львівською міською радою Телеграм-каналі.

Госпіталізовано 53 осіб, на амбулаторному лікуванні – 9.

Виписано 11 осіб. 6-ро з діагнозом - грип, 1 – переведена на амбулаторне лікування, 1 – переведений в інший заклад після негативних результатів на грип та коронавірус, 3 – після клінічного одужання і негативних результатів дослідження на COVID-19.

На стаціонарному лікування залишається 42 особи.

За інформацією ЛОДА, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію з'явилось ще 11 пацієнтів. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко. Пацієнти з міста Львова, Турківського та Сколівського районів. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 44 особи. На самоізоляції знаходяться 18 осіб. За увесь час виписано - 11 пацієнтів. Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 73 особи. За результатами тестів у 6 осіб - грип. Ще 4 результати тестів - від'ємні. За увесь час в сумі у 10 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус. Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 62 особи. У одного пацієнта - позитивний результат тесту на коронавірус. Очікуються результати контрольного тесту.

МОЗ застерігає, що приватні лабораторії будуть позбавлені ліцензій у разі приховання виявлення COVID-19

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ