Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова із району АТО повернулись бійці загону ВСП

Після трьох місяців напруженої бойової роботи до місця постійної дислокації повернувся зведений підрозділ військовослужбовців Західного територіального управління Військової служби правопорядку. Про це Гал-інфо повідомили в регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

Понад півсотні солдатів та офіцерів виконували важливу функцію підтримання правопорядку та військової дисципліни у районі проведення Антитерористичної операції на територіях Донецької та Луганської областей.

На залізничному вокзалі міста Львова особовий склад зустрічали батьки, діти, родичі та командування части.

Наші колеги вчергове довели власний професіоналізм, відданість справі та психологічну стійкість у бойових умовах, – говорить заступник командира підрозділу по роботі із особовим складом полковник Іван Високінський. – За сумлінне виконання поставлених завдань, проявлені високі морально-ділові якості і професіоналізм бійці підрозділу були заохочені грамотами, подяками, цінними подарунками від Львівської обласної держаної адміністрації, обласної ради та командування Військової служби правопорядку ЗС України.

Зі слів офіцера, після ротації із району АТО із особовим складом загону було проведено обов’язкове тестове вивчення з метою надання психологічної та моральної підтримки. Також, солдати та офіцери отримали можливість провести нетривалі відпустки в родинному колі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ