Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова приїде відомий американський ріелтор

7-9 жовтня 2010 року у Львові відбудеться 16-та Всесвітня конференція з питань нерухомості CEREAN (Центральне європейське об’єднання асоціацій фахівців з нерухомості, Румунія). Про це 10 лютого повідомив президент ВГО Асоціація фахівців з нерухомості України Андрій Шульга.

А. Шульга зазначив, що Львів обраний не випадково: місто готується прийняти Євро-2012, що має стати запорукою залучення сюди інвестицій. Крім цього, це культурний центр України, прикордонне місто.

За словами А. Шульги, міський голова Львова А. Садовий надав гарантії щодо сприяння в організації конференції.

«Наразі ми не можемо оцінити цю подію для розвитку галузі нерухомості у Львові, бо конференція тут проводитиметься вперше, – зазначив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль. – Але досвід CEREAN та імена доповідачів, що зголосилися взяти участь у конференції, дають надію, що захід дозволить презентувати інвестиційні проекти Львова, розширить спектр контактів на майбутнє, наблизить імідж міста до такого, де зустрічаються політики, бізнесмени, приймають важливі рішення, а також чудово тут проводять час».

Вже сформовано організаційний комітет з підготовки конференції. З її назвою ще визначаються. На захід очікують до 400 учасників – ріелторську спільноту зі Східної Європи, країн пострадянського простору. Має прибути делегація з США під головуванням керівника Національної асоціації ріелторів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ