Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До Львова приїхав віце-президент Вроцлава

Вчора, 5 лютого, до Львова з робочим візитом прибув віце-президент Вроцлава Славомір Найнігєр. Цей візит відбувся у рамках підписаного договору про встановлення партнерських стосунків між Вроцлавом та Львовом. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛМР.
 Під час перебування у Львові віце-президент зустрічатиметься з начальниками управлінь та директорами департаментів Львівської міської ради. Зокрема, йтиметься про налагодження та сприяння співпраці у сфері житлового, комунального та інженерного господарств. У Вроцлаві віце-президент Славомір Найнігєр займається питаннями інфраструктури та економіки міста.
На час візиту віце-президента заплановано також виїзд на ЛКП “Львівводоканал”, екскурсію Личаківським кладовищем та обговорення проблем з озелененням Львова та облаштуванням транспортного сполучення у ньому.
Вчора Славоміра Найнігєра у Львівській міській раді привітав міський голова Львова Андрій Садовий. Наступна зустріч віце-президента з міським головою відбудеться 9 лютого в останній день візиту польського посадовця.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ