Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова прилетіли польські військові льотчики

Сьогодні, 25 жовтня, до Львова прибула польська військова делегація на чолі з начальником відділу підготовки і тренувальної бази 3-го корпусу протиповітряної оборони Повітряних Сил Війська Польського полковником Вєславом Кенджєрскі. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Основна мета візиту польських військових полягає у визначенні напрямів співробітництва між 3-м корпусом протиповітряної оборони Повітряних Сил Війська Польського та Повітряним командуванням “Захід” Повітряних Сил ЗС України.
Під час двосторонніх зустрічей українські і польські військові планують розглянути питання організації двосторонньої взаємодії щодо обміну інформацією про використання повітряного простору в прикордонній смузі та під час виникнення форс-мажорних обставин. Також сторони обміняються досвідом щодо авіаційного озброєння і засобів протиповітряної оборони під час переходу на стандарти НАТО та в питаннях підготовки фахівців для авіації та військ ППО.
Крім того, українські військові авіатори ознайомлять своїх польських колег з організаційно-штатною структурою, основними завданнями та напрямами розвитку Повітряного командування “Захід”, системою підготовки фахівців для авіаційних з’єднань та частин зенітних ракетних військ та основними напрямками роботи щодо переходу до комплектування виключно військовослужбовцями за контрактом.
Перебуваючи у Львові представники польської військової делегації також відвідають Музей-меморіал воїнам Української Галицької армії та польські поховання на Личаківському цвинтарі.
Візит польських військових льотчиків триватиме до 27 жовтня

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ