Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

До Львова з візитом побував міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко

Сьогодні, 14 жовтня, у лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова з візитом побував міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Він подякував медикам за ту важку щоденну працю, яку вони роблять в часі пандемії.

«Найцінніше, що є у держави – це ви. Поки у вас не опускаються руки, поки у вас горять очі – ми реально можемо перемогти. Не дай Бог, ви розпочнете пасувати і зневірюватися, буде колапс». З такими словами до медпрацівників нашої лікарні сьогодні приїхав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Однією з причин його візиту стали абсолютно необ’єктивні матеріали, що днями з’явилися в деяких ЗМІ. Людей, які з ніг падають, не бачачи своїх родин, насмілилися звинуватили у неналежному виконанні своїх обов’язків.

Як відповідь, міністр сьогодні зустрівся з нашими людьми - з колективом, який героїчно і вдень, і вночі бореться за життя пацієнтів із коронавірусом. Лише з пневмоніями у нас зараз 442 пацієнти, 38 – у реанімації. На відео навіть чутно, як пищать апарати життєзабезпечення. Цей звук не затихає уже багато місяців.

Із найголовнішого - Віктор Ляшко підбадьорив наш колектив, попросивши не зважати на звинувачення. Також пообіцяв підняти питання перегляду тарифу по коронавірусному пакету. Адже на важких пацієнтів, які понад місяць можуть лежати в лікарні, грошей дійсно недостатньо. Я радий, що нас, лікарів, нарешті у цьому почули.

Рідних пацієнтів, які стояли у холі перед covid-відділенням, Віктор Ляшко закликав вакцинуватися. Нагадаю, із майже півтисячі пацієнтів із ковідом, щеплений у нас лежить лише один.

Від імені усього колективу нашої Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова дякую міністру за цей візит.

Зараз, коли медична система переживає одні з найскладніших часів, медпрацівникам важливо розуміти, що держава нас підтримує. Бо лише так ми зможемо продовжувати боротьбу за здоров’я і життя наших громадян», - сказав керівник міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Олег Самчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ