Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова з’їдуться кращі фахівці з психологічного тренінгу

25-28 червня 2010 року у Львові відбудеться другий Фестиваль авторських розвиваючих технологій «ФАРТ». В рамках фестивалю зберуться понад 80 тренерів та тренінгових команд з країн СНД та Європи, котрі представлять власні авторські розробки психологічних та тренінгових методик, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Як і минулого року, фестиваль «ФАРТ» пройде на території затишного пансіонату «Перлина Львова» в санаторно-курортній зоні Брюховичі (поблизу Львова).

 

«ФАРТ» - єдиний в Україні сімейно-корпоративний фестиваль, відвідувачі якого  знайомляться з оригінальними  і ефективними технологіями розвитку як для великих компаній, так і для кожної людини окремо.

 

Протягом чотирьох днів пройде понад 200 майстер-класів з психології, жіночих та бізнес-тренінгів, коучінгу, особистісного росту,  езотерики, філософії та багато іншого.

 

В дні фестивалю тренери презентуватимуть новаторські технології в області управління бізнесом, реклами, PR та керівництва персоналом, які найбільш актуальні для керівників компаній та HR-директорів.

 

Також будуть задоволені ті, хто знаходиться у пошуку виходу з особистої кризи та прагне постійного розвитку. Кожен зможе отримати живий досвід спілкування з майстрами психології та психотерапії - авторами власних методик професійного та особистісного росту.

 

Для тих, хто відвідає ФАРТ усією родиною, будуть представлені прогресивні розвиваючі методики руху, спілкування та розвитку дитини. Діти за допомогою ігор розвиватимуть свій інтелектуальний, естетичний та творчий потенціал. В рамках «ФАРТу» також пройдуть такі унікальні акції, як бодіарт для майбутніх мам, парад слінго-батьків (демонстрація ношення дитини у слінгу), «діти, що літають».

 

Кожен ранок буде починатися з медитацій та авторської  гімнастики, а день завершуватиме вечірня розважальна програма з переглядом авторських кінострічок, виступів  театральних гуртків, вогняним шоу та етнічними вечірками.

 

Протягом дня на арт-майданчиках пройдуть майстер класи з акторської майстерності, інтуїтивної музики, обертання пої, гри на барабанах, танців різних народів світу. В екстрім-зоні професіонали навчатимуть навичкам паркуру, скейтбордингу, балансу, скелелазінню, катанню на орбіт- та меджик-велах, ріпстіку, аква-планері.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ