Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова знову їде «Спрут»: «Львівводоканал» уже готує списки

Через заборгованість львів’ян за водопостачання після 10 березня до міста приїде полтавський «Спрут», який відключатиме боржників. «Львівводоканал» уже готує списки боржників, адже відключатимуть не лише будинки, а й окремі помешкання-боржники. Про це повідомив сьогодні, 1 березня, під час прес-конференції директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський.

 

За його словами, до таких дій підприємство змусили вдатися борги, які виникають через несплату населення за водопостачання. «Ми винні «Львівобленерго» 1 млн. 300 тис. гривень, і можемо їх віддати лише в разі погашення мешканцями боргів, а якщо цього не станеться до 10 березня, то нашому підприємству можуть відімкнути електроенергію, що унеможливить роботу водних насосів, і Львів залишиться без води», - пояснив Мирослав Заплатинський.

 

Тож у «Львівводоканалі» просять мешканців-боржників сплатити за послуги водопостачання, щоб не виникало проблем. «Адже були випадки, коли після відімкнення Спрутом водопостачання, зокрема каналізацій, відбувались затоплення сусідів», - зазначив Мирослав Заплатинський.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ