Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

До матчів у Єврокубках «Галичанка» готується в Городенці

До матчів 1/8 фіналу «Кубка Виклику» проти грецького «Амінтас Амінтау» «Галичанка»готується в Городенці, що в Івано-Франківській області. Про це повідомили в клубі.

«Зважаючи на проблеми з залом у Львові, вирішили провести збір в Городенці, - каже Василь Козар, головний тренер «Галичанки». – У Львові зал, в якому ми тренуємося,протікає, а відтак зараз знаходиться на ремонті і ми не можемо його як слід використовувати. У Городенці є хороший зал, створені усі умови для якісної підготовки команди. Для багатьох дівчат з команди Городенка є рідним містом, тому тут дівчата почуваються комфортно.

Тренуємося двічі на день. Працюємо як і над тактико-технічною, так і над фізичною підготовкою. Будемо в Городенці до неділі, першого лютого. Можливо, зіграємо два товариські матчі з тернопільською командою «Педуніверситет-Енерго». Наразі про ці спаринги стовідсоткової домовленості немає», - сказав Василь Козар.

Нагадаємо,7 лютого «Галичанка» на виїзді зіграє перший матч 1/8 фіналу «Кубка Виклику»проти грецького «Амінтас Амінтау», а матч-відповідь відбудеться у Львові 14лютого. Гра відбудеться в палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник»).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ