Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

До Матчу за звання чемпіонки світу з шахів випустять спеціальний конверт

Львів готується до Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Як розповів заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, також ведуться перемовини з кав’ярнями, готелями та іншими інституціями щодо проведення трансляцій Матчу для відвідувачів цих закладів. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«По місту розміщені білборди з закликом підтримати Марію Музичук. Ми також звертаємось до усіх власників кав’ярень, кафе, готелів, усіх бібліотек, інституцій, які знаходяться у Львові, аби розмістити у своєму закладі певну символіку. Ми розішлемо в електронному вигляді, як саме це може бути – наприклад, невеликий флаєр з гаслом підтримати Марію Музичук. Така добра концентрація енергії нам тільки допоможе. Ми також звертаємось і працюємо з різними закладами – від мистецьких до приватних – щоб організовувались самі трансляції, щоб люди мали змогу прийти і подивитись, як відбувається поєдинок в он-лайн», - розповів Андрій Москаленко.

Також з нагоди матчу готується спеціальний конверт зі зображенням двох шахісток – Марії Музичук та Хоу Іфань.

«Було у планах створення поштової марки, але вже один раз була створена поштова марка зі сестрами Музичук, ми вирішили не повторювати цього», - розповів виконавчий директор Львівської дирекції з підготовки та проведення Чемпіонату світу з шахів серед жінок Назар Фірман.

«Марка була випущена минулого року. Ми вирішили другий раз вже її не робити. Але конверт готується. На ньому будуть два портрети, невеликий текст про результати, про досягнення, про професійну кар’єру», - додала мама та тренер Марії Музичук Наталія Музичук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ