Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

До міжфракційного об’єднання "Львівщина" мають намір долучати тих, хто пов’язаний з Львівською областю

У Верховній Раді України зареєстровано міжфракційне об’єднання "Львівщина". Про це повідомила народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Ірина Сех. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Як зазначила Ірина Сех, до міжфракційного об’єднання увійдуть народні депутати від Львівщини.

"Ми залучатимемо до участі не тільки депутатів-мажоритарників від Львівщини, а й народних обранців, які якось пов’язані з Львівською областю, можливо, народилися тут або навчалися", - зазначила Ірина Сех.

За її словами, ініціюючи створення такого об’єднання, мали на меті згуртувати депутатів задля обстоювання інтересів громади Львівщини.

"Добре відомо, що Львівщина була обділена, коли йшлося про фінансування з державних програм, підтримку обласних проектів на центральному рівні. Скажімо, торік в Україні діяло понад 600 державних програм, але наша область була залучена лише до 17 з них. Але навіть в цих випадках Львівщину явно дискримінують. Наприклад, за програмою енергозбереження, на яку в держбюджеті було закладено 502 млн, область отримала лише 16 млн. Ми домагатимемося справедливого розподілу коштів між областями України та ефективного їх використання і, звичайно, дбатимемо про інтереси громади Львівщини", - наголосила Ірина Сех.   

Нагадаємо, що співголовами об’єднання стали народні депутати Ірина Сех, Степан Кубів та Ярослав Гінка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ