Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До Новоженця приєднався Паховчишин

До Ростислава Новоженця, який оскаржує своє звільнення з посади голови Яворівської РДА вже наступного понеділка приєднається колишній голова Самбірської РДА Василь Паховчишин, - про це останній заявив сьогодні, 29 червня 2006 року, під час прес-конфернції. За словами Василя Паховчишина, зараз його юрист саме готує судовий позов.

Голова Мостиської РДА Іван Давидяк ще не визначився чи оскаржуватиме своє звільнення, однак як він заявив, цілком можливо, що він це зробить.
Голова Бродівської РДА Олег Панькевич не прибув на прес-конференцію через особисті обставини і тому наразі його подальші дії невідомі.
Нагадаємо, що голова Яворівської РДА Ростилав Новоженець 21 червня цього року подав в суд щодо відміни подання Петра Олійника на його звільнення в Галицький районний суд Львова, а сьогодні, 29 червня надіслав позовну заяву в Печерський районний суд Києва за якою виступають три відповідачі: Президент України, Кабінет Міністрів та голова Львівської ОДА.
При цьому, Новоженець стверджує, що посада голови Яворівської РДА, була продана, за 60 тис. дол.. така ж доля чекала і усіх інших голів РДА, проте за менші суми. За його словами, про це йому стало відомо із конфіденційних джерел з Києва. Втім він не звертається в правоохоронні органи, бо за його словами, не може довести цих слів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ