Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До переліку об’єктів приватизації включено ще три львівські підприємства

5 квітня 2006 року прийнято розпорядження №180-р „Про внесення змін у додатки 1 і 2 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 грудня 2005 р. №570-р “Про затвердження переліків господарських товариств і холдингових компаній, державні пакети акцій (частки) яких підлягають продажу, державних підприємств і відкритих акціонерних товариств, які підлягають підготовці до продажу в 2006 році”. Про це під час прес-конференції повідомила начальник регіонального відділення ФДМУ у Львівській області Наталя Горлач.

До 29-ти затверджених до продажу пакетів акцій ВАТ Львівської області, згідно з цим розпорядженням, додані ще три підприємства:
ВАТ «Львівський експериментальний механічний завод» (з державною часткою – 35,38%), який включений до переліку господарських товариств і холдингових компаній, державні пакети акцій яких підлягають продажу в 2006 році  (додаток 1);
ДП «Львівський іподром» та ДП «Львівприлад», які включені до переліку державних підприємств і відкритих акціонерних товариств, які підлягають підготовці до продажу в 2006 році  (додаток 2).
ВАТ «Львівський експериментальний механічний завод» займається виготовленням обладнання для будівництва та ремонту трубопроводів; виготовленням, складанням машин та механізмів; виготовлення металоконструкцій під замовлення.
Львівський іподром, найновіший в Україні і єдиний на заході України, - є унікальним серед іподромів країн СНД, на якому споруджена трав’яна скакова доріжка за європейським зразком, для проведення випробувань племінних коней верхових і рисистих порід та два підземні переходи для переведення коней на старт, щоб не нищити трав’яної призової доріжки. Свого часу іподром був одним із кращих, у 1987 році, за рішенням Держагропрому СРСР, його було зараховано до п’ятірки провідних іподромів у колишньому СРСР. З метою виконання Закону України "Про племінну справу у тваринництві", у 2003 році відновлено роботу Львівського іподрому. Проводяться випробування племінних коней верхових порід ведучих кінних заводів України. Львівський іподром є суб’єктом племінної справи у тваринництві і в повному обсязі виконує свої обов’язки та державну програму селекційної роботи.
ДП „Львівприлад” засноване у 1945 році і спеціалізується в галузі точного приладобудування по виготовленню засобів промислової автоматики. 2000-2001 роки - проведено модернізацію дискових приладів. Сьогодні в експлуатації знаходиться понад 2 млн штук приладів виробництва ДП „Львівприлад”. Активи підприємства на кінець 2005 року становили 41242 тис. грн., чисті активи — 32489 тис. грн., валовий прибуток — -1305 тис грн, чистий прибуток — 2941 тис грн., виробничі потужності завантажені на 22%.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ