Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До підземних сховищ України закачано 6,5 млрд куб м газу

У червні 2006 року в Україну загалом поставлено 5,2 млрд куб м імпортного природного газу по ціні 95 доларів США за одну тисячу кубічних метрів. Про це повідомили в прес-центрі НАК „Нафтогаз України”.
Загалом у цей період до підземних сховищ газу (ПСГ) закачано 3,353 млрд куб м. Таким чином, у червні поточного року планові показники надходження імпортного природного газу до України, закачування до підземних сховищ та постачання газу споживачам України виконані в повному обсязі.
У липні (станом на 5 липня 2006 року) до підземних сховищ закачано близько 600 млн куб м природного газу, що на 40 млн куб більше від планових показників. Обсяг газу, що надійшов до  ПСГ протягом 2006 року, перевищує 6,5 млрд куб м. Загалом у 2006 році до  ПСГ України заплановано направити 16,4 млрд куб м природного газу. Динаміка закачки у червні та на початку липня свідчить, що показники, визначені домовленостями між НАК “Нафтогаз України”, ВАТ “Газпром” та компанією “РосУкрЕнерго”, будуть виконані в повному обсязі.
Як повідомляло „Гал-info”, активний обсяг всіх українських газосховищ становить 32 млрд куб. м, левова частка яких припадає на територію Західної України і зокрема Львівщини.
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ