Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

До початку Євро-2012 - 200 днів

6 місяців і 20 днів лишилося до початку грандіозного футбольного чемпіонату «Євро 2012». Три роки будівельники споруджували євроарену, 2 роки – новий термінал і злітно-посадкову смугу, та ще протягом року будують тренувальну базу «Скіф», а на початку вересня 2011 розпочали будівельні роботи у смт. Славське. Про це повідомилив в ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові".

Зокрема, у повідомленні сказано: "Якщо порівнювати готовність об’єктів ще бодай три місяці тому, то сьогодні прорив будівництві відчутно помітний. 

До прикладу, у двадцятих числах серпня на стадіоні інтенсивно монтували глядацькі сидіння, підготували до експлуатації модульну котельню, завершували внутрішні роботи у гастрономічних кіосках та на футбольному полі. І незважаючи на те, що преса традиційно не вірила у можливість відкриття «Арени Львів» 29 жовтня, сталося як і обіцялося: шоу з нагоди відкриття об’єкту вдалося, так само як і успішний перший футбольний матч 15 листопада, про неможливість проведення якого журналiсти теж наввипередки передбачали.

Тим часом на території нового аеровокзалу завершуються внутрішньо-оздоблювальні роботи. Так, у серпні будівельники змонтували близько 50% багажного обладнання, влаштовували внутрішні інженерні мережі. Щоб встигнути виконати усі роботи вчасно робітники працювали без вихiдних, i вдень i вночi. Як результат, готовність нового терміналу на сьогодні сягає майже 80%, усі аеромости встановлені, ліфти і ескалатори змонтовані. Фахівці поступово виходять на фінішну пряму зі спорудження об’єкту і як запевнив директор з розвитку аеропорту ДП «Західінфрапроект» Микола Магасевич: «Здача першої черги аеровокзалу в експлуатацію запланована на 20 грудня поточного року».

Понад 80 % відсотків на сьогодні складає готовність і тренувальної бази «Скіф». Футбольне поле готове, зовнішні вікна і двері в корпусі загального призначення встановили, глядацькі крісла змонтували. При тому, що того ж таки серпня 2011-го Скіф був збудований лише наполовину. Тоді на футбольному полі будівельники лише виконали демонтажні роботи, а в адмінкорпусі закінчили роботи з цегляної кладки стін та перегородок. 

Зважаючи на інтенсивний графік будівництва, хочеться вірити, що і спорудження тренувальної бази в Славську робітники виконають належним чином згідно затвердженого графіку. До речі, готовність цього комплексу сягає 47 відсотків, при тому, що офіційним замовником з його спорудження Дирекція стала на початку вересня". - areny.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ