Warning: A non-numeric value encountered in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/readnews.php on line 222
Новини Львова: До поліцейської комісії Львівщини увійшов бенефіціар кіпрського офшору
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До поліцейської комісії Львівщини увійшов бенефіціар кіпрського офшору

Сьогодні, 5 листопада, в оновленому складі розпочала свою роботу поліцейська комісія Головного управління Національної поліції у Львівській області. Про це повідомили на Facebook сторінці Поліції Львівської області.

Як зазначено в повідомленні, новим головою поліцейської комісії обраний Ярослав Юнак, також до складу комісії увійшли Тарас Сабанюк та Роман Рибіцький, Андрій Виприцьких, Богдан Микич.

Зазначимо, Богдана Микича та Андрія Виприцьких було рекомендовано включити до складу поліцейських комісій територіальних органів поліції Львівської області на засіданні постійної комісії ЛОР з питань законності, правоохоронної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем 22 серпня 2019 року (ПРОТОКОЛ № 36).

Відтак, Львівська обласна рада на своєму засіданні 29 жовтня 2019 року ухвалила  РІШЕННЯ № 903 «Про обрання представників від громадськості до складу поліцейських комісій територіальних органів поліції Львівської області», яким обрала Виприцьких Андрія Володимировича та Микича Богдана Степановича представниками від громадськості до складу поліцейських комісій територіальних органів поліції Львівської області.

В поданих документах на вступ до поліцейської комісії Львівщини Богдан Микич зазначив, що він є волонтером, учасником Революції гідності, був нагороджений орденом "Христа спасителя" та медаллю "Сильним духом", а також є членом організації "Варта 1" та приватним підприємцем в м.Шкло.

1/2

За даними з відкритих джерел ЄДР в м.Шкло зареєстрований ФОП Микич Богдан Степанович. З адресою 
81050, ЛЬВІВСЬКА область, ЯВОРІВСЬКИЙ район, смт ШКЛО, вулиця Б. ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, будинок 3.

Також за цією адресою зареєстрований кінцевий бенефіціарний власник ТОВ "АРСТРЕЙД", іншими бенефіціарами якого є двоє громадян Кіпру Антрі Лампроу та Елені Корелідоу.

Зауважимо, компанія ТОВ "АРСТРЕЙД" в 2017 році була звинувачена і притягнена до відповідальності  Антимонопольним комітетом України за порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів. 

23 березня 2017 детективами НАБУ було зареєстровано  кримінальне провадження за фактом заволодіння коштами ВП «Южно-Українська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом».

За версією слідства, підозрюваний - директор одного з ТОВ(директор ТОВ "Арстрейд", - НАБУ),  за змовою зі службовою особою АЕС ДП «НАЕК «Енергоатом» та представниками інших комерційних структур  при здійсненні державних закупівель, використовуючи низку підконтрольних підприємств, забезпечили укладення та виконання договорів поставки комплектуючих для АЕС за завищеними цінами (перевищували ринкові у 18-34 рази).

Також варто додати, що приналежність Богдана Микича до ГО "Варта 1" спростував її керівник Ігор Зінкевич.

"Мені як керівнику ГО Варта 1 не знайома людина Богдан Микич. Він ніколи не був членом нашої організації. Я прикро вражений, що ніхто з депутатів не подзвонив і не запитав мене чи є в громадській організації Варта 1 такий член", - зокрема зазначив Зінкевич.

Довідка.

Поліцейські комісії - постійно діючі колегіальні органи, що утворюються в апараті центрального органу управління поліції та в її територіальних (міжрегіональних) органах (закладах, установах) для забезпечення прозорого добору (конкурсу) та просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного поліцейського, відповідності їх посаді, визначення перспективи службового використання в органах поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ