Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Польщі на відпочинок вирушає група дітей АТОвців та волонтерів

9-11 листопада 2018 року у польському місті Краків побувають дітей захисників Української держави із Львівщини. Супроводжуватимуть у дорозі дітвору волонтери соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну» Ірена Панчук та Наталія Пашинська.

Сама ж поїздка стала результатом початку співпраці Благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» та міжнародної компанії – перевізника «EAST WEST EUROLINES», яка вже не один раз долучалася до різноманітних благодійних ініціатив.

Зокрема, вже другий рік поспіль компанія «EAST WEST EUROLINES» реалізовує власну благодійний проект ­– «Перевізник Святого Миколая». Торік завдяки такому перевізнику Святий Чудотворець зміг довезти до дітвори із сиротинці Львівської області подарунки.

Цього разу, «Перевізник Святого Миколая» об’єднався із благодійним проектом «Мій тато захищає Україну», а, відтак, допоміг дідусеві-добродію в організації такого подарунка для дітей – показати їм місто Краків.

Загалом у подорож, яка розпочнеться о 22.00 годині на Львівському головному вокзалі, вирушать десять дітей, батьки яких є захисниками Української держави.

Вже у Польщі групу зустрічатимуть волонтери та представники української діаспори, які люб’язно зголосилися провести час із своїми земляками. Зокрема, проведуть цей дводенний вікенд діти із людьми виняткової доброти та щирості, а саме – Наталею Швагуляк, Юрієм Федорчиком, Христина Потапенко, Ольгою Лі.

За час свого перебування в Кракові, дітвора матиме можливість побувати на Вавельському замку, оглянути стару частину міста, яка носить назву Казімєж, спуститися в соляні шахти Велички – містечка, неподалік від Кракова.

Організатори поїздки щиро сподіваються, що такий відпочинок стане хорошою основою для неймовірних вражень та позитивного настрою дітей. Адже в цю поїздку вкладено не лише працю, а, що найголовніше, то щирість намірів і велику любов до України! 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ