Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

До повстанців приєдналися правоохоронці з Радехівського, Сокальського, Кам’янка-Бузького, Городоцького райвідділів Львівщини

Сьогодні, 21 лютого, зі сцени київського Майдану виступив начальник Радехівського районного відділу ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Василь Крикавський. Він приєднався до учасників національного спротиву разом із 17 своїми підлеглими, а також із міліціонерами з інших райвідділів на Львівщині. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Виступаючи на Майдані, полковник Крикавський зазначив, що він та його колеги не зрадять присяги на вірність українському народові. «Коли на Майдані почали стріляти, ми заявили, що не виконуватимемо злочинних наказів цієї так званої влади. Зараз ми прийшли сюди без зброї, але якщо знову будуть стріляти в мирних людей, ми дамо відсіч злочинцям в погонах», - зазначив Василь Крикавський.

Він повідомив, що 21 лютого до Києва прибуло 17 правоохоронців з Радехівського райвідділу, 15 – з Сокаля, 17 – з Камянки-Бузької. До них найближчим часом приєднаються міліціонери з Городка, Самбора, Червонограда.

Міліціонерів, які перейшли на бік народу, прийняли повстанці в захопленому будинку Київради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ