Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До прибирання міста вночі залучили 48 спецмашин

Комунальники міста прибирають сніг на вулицях Львова. Відтак, у ніч на сьогодні, 8 січня, було використано 170 кубометри піскосуміші. До прибирання та посипання вулиць залучили 48 одиниць техніки, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомляють у відділі благоустрою, комунальники Залізничного району для прибирання вулиць використали 27 м. куб. піскосуміші та залучили 2 підмітальні машини, 3 піскорозкидувачі, навантажувач та 2 трактори.

У Франківському районі також працювали 2 підмітальні машини, 4 піскорозсіювачі та трактор. Для посипання доріг використали 35 м. куб. піскосуміші.

Вночі у Шевченківському районі працювало 3піскорозсіювачі та навантажувач. За ніч посипали вулиці 28 кубометрами піскосуміші.

40 кубометрів піску використали на Сихові. Тут працювало 2 підмітальні машини, 3 піскорозсіювачі, навантажувач та 4 трактори.

В Личаківському районі прибирали 10 одиниці техніки: 4 підмітальні машини, 3 піскорозсіювачі, 2 трактори та навантажувач. Під час роботи використали 19 м. куб. протиожеледних матеріалів. Ще 3 машини, які посипають дороги, всю ніч працювали в Галицькому районі Львова. Також центр міста прибирали 4 підмітальні машини та 2 трактори, під час роботи вночі використали 20 м. куб. піскосуміші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ