Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До прибирання вулиць вночі у Львові залучили 62 спецмашини

Вночі на вулицях Львова працювали 23 підмітальні машини, 21 піскорозкидувач, 4 навантажувачі та 14 тракторів. Протягом ночі використали 171 кубометр піскосуміші, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Франківському районі працювало 3 піскорозсіювальні машини, 1 трактор та 4 підмітальних машини. Для посипання доріг використали 32 м. куб. піскосуміші. 

Як повідомляють у відділі благоустрою, комунальники Залізничного району для прибирання вулиць витратили 34 м. куб. піскосуміші та залучили 14 одиниць техніки: 5 підмітальних машин, 5 піскорозкидувачів, навантажувач та 3 трактори.

Вночі в Шевченківськогому районі працювало 3піскорозсіювачі, навантажувач, 2 трактори та 3 підмітальні машини. За ніч вулиці посипали 30 кубометрами піскосуміші.

В Личаківському районі прибирали 4 підмітальні машини та 4 піскорозсіювачі, навантажувач та 2 трактори, під час роботи використали 32 м. куб. протиожеледних матеріалів.Ще 4 підмітальні машини, трактор та 3 піскорозкидувачі всю ніч працювали в Галицькому районі Львова. Тут було використано 19 м. куб. піскосуміші.

24 кубометри піску використали у Сихівському районі. Тут працювало 11 одиниць техніки, серед яких 2 підмітальних машини, 3 піскорозкидувачі, навантажувач та 5 тракторів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ