Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

До ресторанів Львова висунули низку вимог у підготовці до Євро 2012

Учора, 28 березня, відбулося засідання робочої групи «Ресторани» з підготовки Львова до Євро 2012, участь у якій взяло близько 100 осіб. Під час зустрічі було обговорено базові вимоги до представників ресторанного бізнесу у підготовці до проведення чемпіонату.

Зокрема, серед базових вимог та рекомендацій для ресторанів, визначено, щоб у кожному закладі була можливість розрахунку банківськими картками (еквайринг), для чого у касах будуть облаштовані спеціальні платіжні термінали.

Висунуто вимогу щодо формування меню у закладах громадського харчування на трьох мовах – українській, німецькій, англійській, створення фан-меню для фанів та послуги «Візьми їжу з собою». Запропоновано провести навчання персоналу, що повинен дотримуватися єдиного корпоративного стилю, зокрема щодо спілкування з відвідувачами. Наголошено на необхідності володіння працівниками ресторанів англійською мовою.

Як зазначив керівник робочої групи «Ресторани», директор департаменту «Адміністрація міського голови» Олег Березюк, фан-меню повинно включати 5-10 позицій зі стравами, приготованими за спрощеним технологічним процесом. При чому меню слід робити контекстним, до прикладу, меню німецького фана, меню «Європейський стандарт», «сніданок чемпіона» тощо. Меню обов’язково має бути перекладене англійською та німецькою мовами, бути простим, зрозумілим, з фотографіями.

Під час засідання робочої групи обговорено, що кожен ресторан повинен бути забезпечений послугою Wi-Fi для відкритого бездротового доступу до мережі Інтернет для відвідувачів.

«Це, в принципі, норма життя. На сьогоднішній день більшість людей, які приїжджають, а також наших мешканців, користуються смартфонами чи планшетами і, звичайно, комп’ютерами. Це є дуже важлива практична річ, тому просимо наших рестораторів подумати, щоб встановити в кожному закладі бездротовий доступ до Інтернету і зробити наше місто Wi-Fi-мобільним», - зазначив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Олег Березюк.

Однією з вимог також є, щоб у ресторанах відвідувачі мали можливість отримати карту міста, у тому числі центру міста, схеми руху громадського транспорту. До представників ресторанного бізнесу також звернулись з рекомендацією вести адекватну цінову політику.

Крім того, кожен заклад повинен підтримувати відмінний санітарно-гігієнічний стан, працювати за подовженим графіком у дні матчів, а ввіз продуктів здійснювати до 8:00 год, особливо в центральній частині міста. Наголошено на важливості доступності туалетів для всіх відвідувачів на час проведення чемпіонату.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ