Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До розробки Програми створення обласної інформаційно-аналітичної системи аграрного сектору залучать „Шувар”

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань розвитку села та АПК, у якому взяла участь заступника генерального директора ринку “Шувар” Клавдія Гордієнко - повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.
Голова постійної комісії Роман Кузьмич зазначив, що Програма створення обласної інформаційно-аналітичної системи аграрного сектору не виконується. Водночас ринок “Шувар” розробляє Програму із збору та обробки даних, що стосуються сільськогосподарських виробників. У майбутньому цю інформацію разом з її аналізом планується зробити загальнодоступною. Метою цієї програми є допомога виробнику реалізувати за найкращими цінами свою продукцію.
Такі ж завдання ставилися і перед Програмою створення обласної інформаційно-аналітичної системи аграрного сектору. Тому депутати вирішили рекомендувати головному управлінню агропромислового розвитку ЛОДА залучити на конкурентних засадах до реалізації обласної програми ринок “Шувар”. Також комісія прийняла рішення залучити ринок “Шувар” в якості головного оператора, який забезпечить в майбутньому постійне функціонування інформаційно-аналітичної системи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ