Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

До Самбора із зони АТО повернулися сапери

13 липня додому, до Самбора, повернулися бійці військової частини А-3817, які перебули кілька місяців в зоні бойових дій. Повідомили у Самбірській міській раді.

Командир військової частини А-3817 Олександр Корольов  привітав  воїнів на рідні землі після успішного виконання службових обов’язків у зоні АТО. Наголосив, що  пишається кожним, адже  бійці  продемонстрували приклад справжньої  мужності, витримки, патріотизму.  Також  він висловив вдячність  міському  голові  Тарасу Копиляку за підтримку.

Отець Микола Лиско  поблагослови  воїнів. Побажав, щоб частина більше не зазнавала втрат, всі військові поверталися живими і неушкодженими.

Привітати бійців прийшли представники  влади  керуючий справами  виконавчого комітету Самбірської міської ради  Мирон Заріцький, начальник відділу організаційної роботи та з питань внутрішньої  політики  Оксана Хула, яка із трепетом у голосі і слізьми на  очах подякувала хлопцям за відвагу.  Адже саме вони стримують лютого  ворога, їхня мужність та сила духу забезпечує нам мирне небо.

За проявлену відвагу і професійне виконання службового обов’язку усіх  прибулих бійців нагородили грамотами.

Після офіційної частини довгоочікувані обійми з рідними. 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ