Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До суботнього поєдинку із запорізьким „Металургом” у лавах „Карпат” готуються практично усі футболісти — Юрій Дячук-Ставицький

До суботнього поєдинку із запорізьким „Металургом” у лавах „Карпат” готуються практично усі футболісти. За індивідуальною програмою займається один лише півзахисник Андрій Ткачук, який ще повністю не оговтався від травми. Про це сьогодні на передматчевій прес-конференції розповів спортивний директор ФК „Карпати” Юрій Дячук-Ставицький. Про це «Гал-info» повідомили в Інформаційному центрі ФК «Карпати».
Гравці „Карпат” дуже серйозно налаштовуються на поєдинок із запоріжцями, адже команда повинна перемогти і залишити небезпечну зону у низу турнірної таблиці. „Для цього є усі передумови. Вперше за останні декілька місяців у нас практично немає травмованих і дискваліфікованих футболістів. Видужав Сергій Лащенков. Готовий грати і Аляксєй Сучков, який радше за все вийде на гру в основному складі”, – зазначив Юрій Дячук-Ставицький.
Як пояснив спортивний директор, погані результати команди у першому колі зумовлені незадовільною селекцією „Карпат” у міжсезоння, не завжди об’єктивним суддівством, частими травмами і нефартом. „Літом до команди прийшли Ламая, Лащенков, Шкред, Кіровські, Юревіч і жоден з них не підсилив гру. Практично усі вони легіонери. Більш-менш регулярно в «основі» грав лише білорус Юревіч. Отож, у зимову перерву наш клуб на 99% робитиме ставку на українських виконавців і проведе великий обсяг роботи”, – розповів спортивний директор.
У цьому напрямку „Карпати” розпочнуть працювати вже у грудні, на який заплановано навчально-тренувальний збір. У ньому візьмуть участь усі карпатівські гравці, що не належать до основної команди і талановита молодь із західного регіону України, що виступає за різні клуби у першій і другій лігах. Збір проходитиме 18-29 грудня у Брюховичах. У цей час основна команда перебуватиме у відпустці. З відпочинку „основа” повернеться 3 січня до неї приєднається й група найкращих „дублерів”.
Також ФК „Карпати” має ряд домовленостей з українськими гравцями з клубів вищої ліги 20-24 років. Прізвищ Юрій Михайлович наразі не назвав, але розповів, що новачками клубу будуть в основному гравці центральної вісі. Також відомо, що скоріше за все залишиться у Львові білоруський нападник Лєанід Ковєль, з яким уже мало розмову керівництво клубу. Отож, з 8 по 19 січня карпатівці проведуть збір в Трускавці, з 23 січня по 6 лютого футболісти готуватимуться у Туреччині. Останній тренувальний збір пройде з 11 лютого по 25-те. А першого березня „Карпати” розпочнуть боротьбу у чемпіонаті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ