Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До свята Перемоги готується журналістський автопробіг

З нагоди відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років 5 травня 2010 року відбудеться Всеукраїнський журналістський автопробіг «Пам'ять батьківського подвигу – в серцях наших». Організаторами заходу є Всеукраїнський благодійний фонд «Журналістська ініціатива» та Всеукраїнський автомобільний клуб журналістів, автопробіг пройде за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Державного комітету телебачення і радіомовлення України та Департаменту ДАІ МВС України. Про це повідомила прес-служба Мінсім’ї.

Автопробіг проводиться з метою вшанування та увічнення героїзму захисників Вітчизни, виховання у молоді патріотизму, поваги та вдячності ветеранам за їхні ратні та трудові подвиги.

Акція розпочнеться з урочистого старту автомобільних екіпажів у Києві біля Верховної Ради України. У столиці, містах-героях Севастополі, Керчі, Одесі та багатьох інших містах і районних центах у різних регіонах України будуть покладені квіти до пам’ятників воїнам-переможцям.

У Києві після покладання квітів до Вічного вогню на Площі Слави учасники автопробігу розділяться на два маршрути. Перший проходитиме через площу Перемоги, пам’ятник танкістам і пам’ятник визволителям Києва, а другий передбачає відвідання Українського державного медико-соціального центру ветеранів Великої Вітчизняної війни у с. Циблі Переяслав-Хмельницького району.

У Севастополі в акції братимуть участь діти, які відпочиватимуть в цей час у Міжнародному дитячому центрі «Артек». Дитячий автобус рухатиметься з колоною журналістів-автолюбителів у супроводі спецавтомобілів ДАІ. «Артеківці» зустрінуться з ветеранами Великої Вітчизняної війни, відвідають Сапун-гору, Малахів курган та візьмуть участь у ритуалі на морі – опусканні вінків у воду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ