Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До травня може помінятися керівництво ЛОО ВО «Батьківщина»?

Депутат Львівської обласної ради Михайло Сендак у коментарі «Гал-info» назвав рішення суботнього політбюро обласної ВО «Батьківщини», яким було визнано його роботу як депутата обласної ради незадовільною, необ’єктивним, зазначивши, що наразі на цю тему він не хоче детально спілкуватися. «Я вважаю за непотрібне коментувати рішення політбюро — нехай коментують обласні керівники партії. Я зараз перебуваю у Києві і не хочу спілкуватися на цю тему», — зазначив він у коментарі «Гал-info».
«До травня ще треба дожити. До травня багатьох може не стати. В травні і поговоримо на цю тему», — зазначив він на слова Деньковича, що у травні бюро знову повернеться до розгляду його звіту як депутата облради.
Щодо об’єктивності такого рішення, Сендак зазначив: «Ясно, що воно необ’єктивне. Як можна говорити про об’єктивність, якщо тобі неправду в очі говорять. Чому так робиться? Бо так багатьом вигідно. Але це не є думка фракції та бюро загалом, це думка кількох клерків. Я сам хочу дожити до травня і зробити висновки», — сказав він.
Нагадаємо, як повідомив сьогодні «Гал-info» голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович, в суботу на засіданні обласного бюро була визнана незадовільною робота депутата Львівської облради від БЮТ Михайла Сендака. Як результат такого рішення, Сендак отримав догану.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ