Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До Великодніх свят ВАТ «Концерн Хлібпром» планує випекти близько 70 тонн пасок

До Великодніх свят ВАТ «Концерн Хлібпром» планує випекти близько 70 тонн або 190 тис. пасок. Зокрема, ДП «Львівський хлібозавод № 5» планує виготовити близько 70 тис. пасок трьох різновидів – по 200, 300 та 500 гр. Це у 4 рази більше ніж минулого року. З них до 7 відсотків даної святкової продукції хлібозавод має наміри роздати по інтернатах, лікарнях, реабілітаційних центрах та пансіонатах тощо. Про це повідомили в прес-центрі ВАТ „Концерн Хлібпром”.
Благодійні роздачі пасок плануються 14–ма заводами концерну у регіонах. Додатково спільно з «Мальтійським хрестом» «Концерн Хлібпром» роздасть 3,5 тис. пасок у Вінниці, Львові, Івано-Франківську, Стрию, Тернополі, Самборі та Червонограді.
Виробництво пасок концерн розпочав ще 12 квітня.
ВАТ „Концерн Хлібпром” входить до холдингу „Універсальна інвестиційна група”. Концерн є одним з найбільших національних виробників хліба і об'єднує 14 хлібозаводів та 2 хлібокомбінати з Вінницької, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської та Черкаської областей.  Компанія займає близько 4,7% національного ринку хлібопродуктів. До структури ВАТ „Концерн Хлібпром” належать: ДП “Львівський хлібозавод № 5” (структурні підрозділи “Самбірський хлібокомбінат” та “Червоноградський хлібозавод”), ДП Вінницяхліб” (структурні підрозділи “Барський хлібозавод” та Могилів-Подільський хлібозавод”), ДП  “Калуський хлібокомбінат”, ДП “Гайсинхліб” (структурні підрозділи Жашківський,  Кам'янський хлібозаводи та Шполянський хлібокомбінат), ДП “Подільське борошно”, ДП “Рівнехліб”, ДП “Торговий дім “Український хліб”, ДП “Ресурсна компанія”, ДП “Хлібна хата”. Додатково концерн реалізовує проект бізнесу «під ключ» по випічці швидкозаморожених напівфабрикатів у місцях продажу ТМ «Наминайко».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ