Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

До Великодня «Концерн Хлібпром» планує випекти 220 тонн пасок

До Великодніх свят ПАТ «Концерн Хлібпром» планує випекти у п’яти областях 220 тонн пасок, що на 5% більше, ніж минулого року, – повідомили у прес-службі Концерну.

 

Випуск пасок у «Концерні Хлібпром» планово розпочинається  з 30 березня.

 

Збільшення обсягу  виробництва пасок з року в рік на нашому підприємстві – вже тенденція, – коментує начальник управління технологіями ПАТ «Концерн Хлібпром» Валентин Мельниченко. –  Попит на паски «Хлібпрому»  зростає  у регіонах, де існують сильні  традиції домашньої випічки. На це є кілька причин.  По-перше, - це якість продукції, що випікається з натуральних інгредієнтів та за класичними рецептурами. По-друге – вартість, яка за рахунок промислового виробництва виходить доступнішою для сімейного бюджету. По-третє, впроваджений кілька років тому подарунковий варіант паски з цукатами в яскравій упаковці, яку споживачі з задоволенням  беруть із собою на гостини».

 

Асортимент пасок у різних областях дещо різниться і залежить від сталих вподобань його мешканців. Загалом концерн виготовляє 200, 300 та 500-грамові солодкі паски з родзинками. Паски преміум-класу додатково містять горіхи, цукати та шоколад. Більшість  виробів задля забезпечення вищих санітарно-гігіеничних показників та більшої  зручності для покупця випікаються в пергаментних формах.

 

Великодня продукція «Концерну Хлібпром» представлена в цінових категоріях від 4 грн до 28 грн. Частина пасок випікається на благодійні цілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ