Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Великодня місто готує продуктові набори

Пам’ятаючи про потребуючих мешканців нашого міста та родинність величного Свята Великодня, управління соціального захисту Львівської міської ради закупило 1 тис. продуктових наборів для найбільш потребуючих львів’ян – малозабезпечених, осіб з інвалідністю та інших соціально вразливих громадян, враховуючи їх соціальне становище і потребу. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Продуктові набори, до яких увійшли макарони, рис, згущене молоко, чай та олія, роздаватимуть через районні відділи соціального захисту Львова.

 «Управління соціального захисту спільно з усіма підпорядкованими підрозділами намагається охопити максимальну кількість соціально вразливих громадян, враховуючи їх потребу, пам’ятаючи про львів’ян, які зараз перебувають у складних життєвих обставинах, і є невід’ємною частинкою великої громади нашого рідного міста. У такий світлий день особливо потрібно бути разом, відчувати любов і підтримку», - зазначає начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Демкович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ