Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До відзначення 150-річчя від дня народження Івана Франка роботи по газифікації с. Нагуєвичі можуть бути незавершені, якщо не буде повноцінного фінансування

Єдиною проблемою, яка стоїть на перешкоді завершення робіт по газифікації с. Нагуєвичі Дрогобицького району в рамках підготовки до 150-річчя від дня народження Івана Франка, є фінансування, — про це «Гал-info» повідомив перший заступник голови Дрогобицької РДА Володимир Шмигельський.
За його словами, відповідно до розпорядження голови Львівської ОДА Петра Олійника було затверджено графік фінансування виконаних робіт по газифікації села, який передбачав три етапи: до 1 липня виділити 1 млн грн, до 15 липня — 2 млн грн, до 1 серпня — 2 млн грн. Перший етап виконаних робіт, тобто 1 млн грн, було виділено, другий — профінансовано лише на 300 тисяч гривень.
«Незважаючи на проблеми з коштами, роботи по газифікації проводяться у повному обсязі, проте якщо до 1 серпня кошти не надійдуть, то є небезпека припинення усіх робіт», — наголосив Володимир Шмигельський. Він також додав, що роботи по газифікації мають завершитися до 25 серпня, а урочисте святкування 150-річчя від дня народження Івана Франка заплановано на 27 серпня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ