Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До візиту Путіна в ООН вироку Савченко не буде, - адвокат

Захист української льотчиці і народного депутата Надії Савченко припускає, що до візиту президента РФ Путіна в ООН і до можливого рішення Генасамблеї ООН про створення трибуналу щодо «Боїнга», вирок Савченко не ухвалять. Про це написав у Твіттері адвокат льотчиці Марк Фейгін.

«Полозов висловив дуже суттєве міркування щодо того, що до 27.09 вирок по Савченко не ухвалять. Це день візиту Путіна в ООН. Схоже, що затягування з початком процесу по Савченко прямо пов'язано з міжнародним тиском на РФ у зв'язку з трибуналом по «Боїнгу». Думаю, що до рішення Генасамблеї ООН зі створення трибуналу по «Боїнгу» Савченко не засудять. Це б дало додатковий аргумент «ворогам» Кремля», - написав Фейгін.

Він також нагадав, що напередодні суду над Савченко інформаційна кампанія Кремля проти її захисту істотно посилиться. І закликав «не вестися на це».

Нагадаємо, в Росії Надію Савченко обвинувачують у вбивстві двох співробітників російського телебачення, які влітку минулого року без дозволу української влади перебували під Луганськом. Сторона обвинувачення стверджує, що Савченко нібито коригувала вогонь під час обстрілу з боку українських військових. Українка і її захист обвинувачення спростовують і стверджують, що на момент загибелі російських журналістів її вже захопили терористи, які потім примусово переправили її в Росію.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ