Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Всесвітнього дня хворого у Львові відбудеться семінар для медичних працівників

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я 12 лютого 2009 року проведе у Львові семінар для медичних працівників, волонтерів та медичних капеланів на тему «Надання допомоги та розвиток емоційної компетенції» у рамках відзначення XVII Всесвітнього дня хворого та з благословення Блаженнішого Любомира, Глави УГКЦ.
Співорганізаторами семінару є Львівський Медичний Коледж післядипломної освіти та Асоціація Медичних Сестер Львівського Обласного Державного Клінічного Наркологічного Диспансеру.
Семінар пройде під керівництвом о. д-ра Арнальдо Панґрацці, професора Міжнародного Богословського Інституту душпастирства у сфері охорони здоров’я, який знаходиться у Римі. Про це повідомляє прес-служба УГКЦ.
Зазначимо, що Всесвітній день хворого Католицька Церква відзначає щороку, 11 лютого. Через цей захід Церква намагається звернути увагу християнської спільноти та всього суспільства на покращення стану опіки хворими людьми, їх родинами, на жертвенну працю медичного персоналу і волонтерів та на сприяння розвитку їхньої компетенції у наданні допомоги.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ