Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Євро-2012 у Львові найкраще готові готелі

У Львові є помітний прогрес у підготовці об’єктів до Євро-2012. Про це сьогодні під час прес-конференції у Львові заявив заступник міністра регіонального розвитку та будівництва України Анатолій Беркута.
За його словами, на сьогодні у Львові немає особливих проблем з основними об’єктами для Євро-2012. Йдеться насамперед про стадіон, готелі, та аеропорт. Щодо стадіону, то замміністра зауважив, що зараз усе залежить від будівельників. Що ж до аеропорту, то там є певні проблеми з ділянкою, на якій потрібно буде ще провести геологічні дослідження, які взимку були неможливі.
Що ж до проблем, то вони, за словами Анатолія Беркути, такі, ж як і в інших міста, що прийматимуть Євро-2012. Це передусім енергетичне забезпечення об’єктів. У Львові доведеться збудувати кілька потужних трансформаторних підстанцій, в тому числі і в центрі міста.
Присутній під час прес-конференції заступник голови львівської ОДА Сергій Таратута зауважив, що найкраща ситуація у Львові з готелями. За його словами, готельна інфраструктура Львова готова до Євро-2012 найкраще з усіх шести основних і резервних міст.
Однією з основних проблем у підготовці Львова до Євро-2012, за словами чиновників, залишаються дороги. Заступник міністра зауважив, що місцевій владі самій з цією проблемою не впоратися, тому держава допоможе.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ