Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

До Євро-2012 випустять поштові марки про Львів

Як зазначив директор департаменту «ЄВРО-2012» ЛМР Олег Засадний, до Чемпіонату Європи з футболу випустять поштові марки. Про це повідомила прес-служба ЛЬвівської міської ради.

«Зараз ми готуємо для них фотографії Львова. На них буде зображено аеропорт, стадіон та архітектура Львова. Це буде дуже хорошим сувеніром для всіх нас. Адже все, що пов’язане зі Львовом, насправді є дуже цікавим» - зазначив Олег Засадний.

Нагадаємо, учора у Львові святкували 100 днів до початку ЄВРО-2012. З цієї нагоди на пл. Ринок відбулось чимало святкових заходів – футбольний матч на льоду, розіграш сувенірів та меппінг-шоу.

Родзинкою програми святкувань стало меппінг-шоу - проекція 15-хвилинного ролика на один з будинків на пл. Ринок. За надпотужних проекторів та комп’ютерної графіки 3д-меппінг створює ілюзію трансформації архітектури будинку. Таке шоу відбулося у Львові вперше. Мета ролика – запросити вболівальників до Львова, показати гостинність міста та передати атмосферу, яка пануватиме у Львові під час Турніру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ