Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До юридичного управління міської ради із скаргами щодо незаконного звільнення з посади ніхто не звертався

До юридичного управління Львівської міської ради із скаргами щодо незаконного звільнення з посади у зв’язку із реорганізацією виконавчих органів ЛМР ніхто не звертався — повідомив „Гал-info”заступник начальника юридичного управління Мирослав Гавриляк. Поряд з тим, за його словами, навіть якщо будуть такі скарги чи ж колишні чиновники оскаржуватимуть своє звільнення у суді, то вони будуть не до Львівської міської ради, а до окремих керівників виконавчих органів, які, власне, і проводили звільнення.
„Кожна людина, яка вважає, що її право на працю порушене, має право звертатися до суду. Я не можу сказати про всі скорочення, адже в кожному окремому структурному підрозділі їх проводив конкретний керівник. Ми, звичайно, робили координаційні наради, роз’яснювали, як проводити скорочення у відповідності до чинного законодавства. В цілому на наш погляд, все відбулося згідно з законом, можуть буди, звичайно, деякі нюанси, але це треба розглядати кожен конкретний випадок”, — пояснив Мирослав Гаврилюк.
Нагадаємо, як повідомляв „Гал-info голова постійної комісії депутатської діяльності та законності Львівської міської ради Ігор Микитин, до комісії уже зверталися за консультаціями і зі скаргами люди, які вважають, що їх звільнили незаконно. Зокрема, проти свого звільнення протестував колишній начальник відділу генерального плану управління архітектури і містобудування Роман Андрусишин. Щоправда, сам пан Андрусишин відмовився коментувати свою позицію.
„Моє звільнення — це моя особиста справа, і буду чи ні я подавати у суд, теж нікого, окрім мене, не стосується”, — заявив він „Гал-info.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ