Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До ювілею Івана Франка львів’янам та гостям міста пропонують тематичні екскурсії та вистави

До святкування 150 - річчя з дня народження Івана Франка туристичні агентства проводять екскурсійні тури, пов’язані з життям та творчістю Каменяра – повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на відділ зовнішньоекономічної діяльності та туризму управління економіки Львівської міської ради. Екскурсії розраховані на різні вікові групи і на різну цільову аудиторію, можуть бути міськими та заміськими. До прикладу, “Галінтел” пропонує маршрут “Музей-садиба І. Франка в Нагуєвичах”, “Петбо” – “Франковими місцями”, “Центр Європи” – “Франко як мешканець Львова”,  “Кий авіа вест” – “Франко у Львові”, “Франковими стежками”, “Місцями повісті І. Франка “Захар Беркут”.
        Цікаво, що в агентстві “Грин-тур”, яке проводить екскурсію “На батьківщину І. Франка”, працює правнучка великого поета Любов Галущак.
        З вересня відкривається новий театральний сезон, тому мешканці та гості Львова зможуть переглянути вистави, поставлені за мотивами творів І.Франка. У Першому українському театрі для дітей та юнацтва триває постановка вистави “Захар Беркут” та запланована моновистава “Лис Микита”. Державний академічний театр опери та балету ім.. С. Крушельницької має в своєму репертуарі “Украдене щастя”, а Обласний театр ляльок – “Фарбованого лиса”. Національний академічний український драматичний театр ім. М. Заньковецької пропонує глядачам виставу на малій сцені “Картка любові”. Також у рамках святкувань театр “Воскресіння” поставить у Нагуєвичах  вуличну виставу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ