Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До загального фонду бюджету Яворівського району за 2005 рік надійшло податків та зборів на суму 20194,3 тисячі гривень

17 березня відбулася сесія Яворівської районної ради, на якій було прослухано звіт про виконання районного бюджету Яворівського району за 2005 рік. Про це повідомило управління з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.
Під час виступу начальник фінансового управління райдержадміністрації Н.Горох наголосила, що до загального фонду бюджету району за 2005 рік надійшло податків та зборів (без врахування трансфертів) на суму 20194,3 тис.грн, що становить 110,4% до уточненого плану ( 18285,7 тис.грн), та на 6227,1 тис.грн більше, ніж у 2004 році. До районного бюджету надійшло 10405 тис.грн. або виконано на 118,2%.
На сесії депутати ухвалили рішення про звільнення Яворівського ДГХП “Сірка” від сплати земельного податку. Голова райдержадміністрації Ростислав Новоженець взяв участь у засіданні сесії та виступив перед депутатами районної ради. Під час засідання сесії Яворівської районної ради депутати ухвалили текст звернення керівників підприємств-суб’єктів СЕЗ “Яворів” до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України. У зверненні зазначено, що з метою мінімізації негативних наслідків скасування пільгового режиму оподаткування в СЕЗ “Яворів” й активізації інвестиційної та інноваційної діяльності, зменшення соціально-економічної напруги в Яворівському районі необхідно відновити пільгові умови господарювання підприємствам спеціальної економічної зони “Яворів”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ