Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Доба в АТО: один загиблий, п`ятеро поранені

Завершення минулої доби, у зоні АТО, не було спокійним. З 18 години і до опівночі банд формування продовжили порушувати режим тиші практично вздовж усієї лінії розмежування. Про це сьогодні, 28 липня, повідомили в прес-центрі штабу АТО на Фейсбук.

Так на Луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики били по наших позиціях у Кримському, Новозванівці, Новотошківському. В районі Попасної злочинці застосовували міномети калібру 120 та 82 міліметри, а по Троїцькому вели вогонь з озброєння БМП. 

На Маріупольському напрямку, ввечері, під мінометний вогонь ворога потрапили опорні пункти сил АТО у Павлополі та Водяному. А по Талаківці, бойовики тричі били з гранатометів і стрілецької зброї.

Близько 20 години, злочинці півтори години вели вогонь з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів по українських укріпленнях неподалік Авдіївки, що на Донецькому напрямку. Внаслідок цього обстрілу один український військовий отримав поранення. 

Загалом, за минулу добу, незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. П’ятеро наших бійців отримали поранення, один загинув. У свою чергу сили АТО 12 разів застосовували зброю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ