Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Доба в АТО: ворог змінив тактику

У зоні АТО упродовж вчорашньої доби незаконні збройні формування в цілому дотримувалися перемир’я. Повідомили в прес-центрі АТО.

Проте останнім часом противник змінив тактику. Злочинці цілеспрямовано не обстрілюють українські позиції, а відкривають вогонь на тимчасово окупованій території в напрямку наших позицій. Після невдалих спроб нав’язати силам АТО бій, бойовики звинувачують українських військових у зриві мирних домовленостей.

Так, вчора неподалік Маріуполя близько 13 години, на тимчасово окупованій території найманці відкрили вогонь зі стрілецької зброї у напрямку нашого опорного пункту у селищі Бердянське. У відповідь сили АТО зброю не застосовували. А вже ввечері деякі проросійські інформагентства почали безпідставно звинувачувати українську сторону у порушення перемир’я та обстрілах мирних населених пунктів. 

Прес-центр штабу АТО заявляє українські військові чітко дотримуються Мінських домовленостей і незважаючи на провокації роблять все аби довгоочікуваний мир і стабільність прийшли на багатостраждальну землю Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ