Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Добкін не міг вимагати грошей від УНП – Ігор Шурма

«Я вважаю мера міста Харкова Михайла Добкіна системним, послідовним і професійним політиком, який не може собі дозволити популістські речі на кшталт виставляння рахунків політичній силі», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив заступник міського голови Харкова з питань охорони здоров‘я та соціального захисту Ігор Шурма.

Ігор Шурма зазначив, що йому абсолютно нічого не відомо про той факт, що Михайло Добкін виставляв якісь рахунки за зруйнований пам‘ятник ветеранам УПА. На думку Ігоря Шурми, в цій ситуації йдеться про якісь протистояння і нагнітання ситуації. Водночас він додав, що «в політичному житті уенпісти дуже часто провокують політичну систему у місті Харкові».
Нагадаємо, що, за словами заступника голови Харківської обласної організації УНП Віктора Козоріза, мер Харкова Михайло Добкін виставив рахунок обласній організації Української народної партії на суму 1441 гривня за відновлення зруйнованого в Харкові пам‘ятного знака воїнам Української повстанської армії. Цей пам’ятник зранку 20 грудня в Молодіжному парку Харкова знесли  невідомі.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ