Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дочка Тимошенко: мама вже кілька разів втрачала свідомість

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вже кілька разів втрачала свідомість. Про це заявила її дочка Євгенія Тимошенко в інтерв'ю німецькому виданню Die Welt, переклад статті якого наводить Inopressa.ru.

За її словами, Тимошенко "вже кілька разів втрачала свідомість і постійно отримує сильні знеболюючі".

"Також у неї вкрай низький тиск, і її лікують ін'єкціями і медикаментами, дія і склад яких невідомі її родині", - додала дочка екс-прем'єра.

"Євгенія Тимошенко навіть припускає, що її мати у в'язниці повільно і таємно отруюють, як, за її словами, раніше було прийнято в Радянському Союзі", - передає автор.

"Вона не хоче бути політиком, у неї немає власної програми. Євгенія Тимошенко наголошує, що вона - тільки стурбована дочка. Дочка знаменитої матері і спірною особистості", - пише Die Welt.

"Аполітична дівчина перетворилася на політичного бійця, можливо, проти власної волі, але, в кінцевому рахунку, незворотньо. Однопартійці Юлії Тимошенко вже давно вимагають, щоб її дочка очолила опозиційну "Батьківщину", поки мати перебуває у в'язниці", - розповідає видання.

Автор зазначає, що нейролог Карл Макс Айнхойпль і ортопед Норберт Хаас з Університетської клініки Берліна разом з канадськими колегами обстежили Юлію Тимошенко і "з'ясували, що у неї серйозні і тривалі болі в спині і що вона потребує операції".

"Євгенія Тимошенко не сумнівається в компетентності лікарів, але відзначає, що їм не дозволили взяти аналіз крові, через що грунтовний діагноз неможливий", - пише автор.

"Близькі друзі дочки Тимошенко не впевнені, що вона не знаходиться в настільки ж великій небезпеці. Мабуть, Янукович веде особисту кампанію і систематично ув’язнює політичних супротивників. З грудня 2010 року в тюрмі перебуває Юрій Луценко, також один з лідерів "помаранчевої революції", - відзначає видання.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ