Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Додаткові кошти до святкування 750-річчя Львова місто може отримати не раніше вересня, втім, це ще далеко не доконаний факт — Павло Качур

Додаткові кошти до святкування 750-річчя Львова місто може отримати не раніше вересня, втім, це ще далеко не доконаний факт, — повідомив «Гал-info» міністр архітектури і будівництва України Павло Качур. Саме у вересні, за його словами, вноситимуться зміни до Держбюджету, і відповідно, стане можливим виділення додаткових субвенцій. Щоправда, зміни до Державного бюджету, як зазначив Павло Качур, вноситимуть для того, щоб виділити місцевим бюджетам додаткові кошти на енергоресурси, щоб хоч трохи компенсувати подорожчання енергоносіїв і дуже сумнівно, що залишаться ще якісь кошти, зокрема і для потреб Львова.

Освоєння коштів, які вже виділені Львову в рамках святкування 750-річчя, як повідомив Міністр архітектури і будівництва, контролює Державна рахункова палата, яка надає інформацію про використання всіх державних субвенцій під час свого річного звіту.
«Наразі мені важко судити про належне чи неналежне використання грошей, виділених до святкування 750-річчя. Це не входить в компетенцію нашого міністерства, я володію лише інформацію, яку повідомили львівські чиновники під час виїзного засідання оргкомітету зі святкування, який проходив у Львові у травні, а чи є якісь зловживання, я не знаю», — зазначив Павло Качур.
Нагадаємо, 14 червня на прес-конференції перший заступник міського голови Микола Одуха повідомив, що в рамках святкування 750-річчя Львова влада проситиме виділення додаткових 14 млн грн.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ