Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Договір оренди будинку на Винниченка,18 чинний, – Сало

Голова Львівської ОДА Олег Сало вважає договір оренди будівлі на Винниченка, 18 чинним. Про це він заявив сьогодні, 20 січня, у розмові з журналістами.

«Договір оренди автоматично продовжується, якщо немає заборгованості. Боргу немає, відповідно, договір продовжений», – сказав він.

Нагадаємо, будівля за адресою Винниченка, 18, в якій знаходиться Львівська ОДА, перебуває у власності Львівської облради. Обласна адміністрація орендує три поверхи у будівлі, що у власності територіальної громади, а це близько трьох з половиною тисяч квадратних метрів площі. Вартість оренди, згідно з договором, гривня за метр квадратний. Несплата орендної плати в повному обсязі упродовж трьох місяців від дня закінчення строку платежу є підставою для дострокового розірвання угоди. Договір про оренду приміщень між облрадою і адміністрацією укладений від 24 лютого 2011 року. Згідно з чинним законодавством, мінімальний термін укладання угоди про оренду становить п’ять років.

17 грудня 2013 року депутати Львівської обласної ради проголосували за розірвання договору з Львівською облдержадміністрацією (ЛОДА) щодо оренди будинку на вул. Винниченка,18 у Львові. Рішення оскаржується в судовому порядку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ