Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Доктор Пі ділився з Табачником,– народний депутат

Народний депутат вiд фракцiї НУНС, голова пiдкомiтету комiтету Верховної Ради України у закордонних справах Андрiй Парубiй повідомив, що те що Мiнiстерство освiти i науки виступило на захист псевдопрофесора Андрія Слюсарчука дуже симптоматично. Адже саме Табачник спочатку "присвоїв" шахраю диплом росiйського вузу i професорське звання, а тепер його Мiнiстерство – єдине, хто публiчно став на його захист. Про це повідомив «оn-line Експрес».

"Я вважаю, що Табачник є "хресним батьком" корупцiї в українськiй освiтi, -- сказав Андрiй Парубiй в коментарi expres.ua. -- Завдяки йому вона процвiтає, вiн її стимулює, скасовуючи європейськi реформи в освiтi та покриваючи людей, якi корупцiйними дiяннями знущаються з українцiв, як це, власне, було iз псевдопрофесором Слюсарчуком",– зазначив він.

За словами Андрiя Парубiя, таким чином Табачник ще раз зганьбив звання мiнiстра освiти i вкотре продемонстрував, що до справи творення української європейської освiти не може долучитися апрiорi. «Я вважаю, що такi його дiї свiдчать: пост мiнiстра освiти України вiн має полишити якнайшвидше»,– додав він.

"Я переконаний, що преференцiй у мiнiстра Табачника Слюсарчук добився вже звичним для цiєї корупцiйної системи способом: частина доходiв вiд шахрайського "дохторування" псевдопрофесора (а вiн, нагадаю, брав iз пацiєнтiв плату тисячами i десятками тисяч доларiв) iшла в мiнiстерський кабінет»,– зазначив Андрiй Парубiй. - expres.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ